ZWANGERSCHAPSSHOOT IN WEERT

ZWANGERSCHAPSSHOOT OP LOCATIE, IN WEERT

Samen met deze prachtige mama in spe sprak ik af op de Weerterheide voor een zwangerschapsshoot op locatie in Weert. Deze locatie is super veelzijdig. Er is heide, mooie grasjes, er zijn prachtige zandpaden, kleine heuveltjes en op de achtergrond zijn er prachtige bomen. Dit is bij uitstek een locatie die tijdens alle seizoenen mooi is voor een fotoshoot. 

zwangerschap fotografie fotograaf weert

EEN BIJZONDERE TIJD, ZWANGERSCHAPSSHOOT IN WEERT

Een zwangerschap is een bijzondere en unieke tijd. Er groeit een kindje in je buik en je lichaam maakt gedurende negen maanden vele veranderingen door. Een zwangerschap behoord voor veel vrouwen tot een van de mooiste en tevens levens veranderende periodes uit het leven. Een periode gekenmerkt door vele prachtige mijlpalen. De echo’s, voor het eerst een kloppend hartje horen, een groeiende buik, getrappel in je buik en volop fantaseren over hoe je baby er straks uit ziet. 

WAAROM EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT?

Iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd te koesteren. Negen maanden lijken misschien lang maar uit ervaring weet ik dat een zwangerschap snel voorbij vliegt en voor je het weet heb je een prachtig kindje in je armen. Foto’s roepen herinneringen en emoties op. Het is daarom een absolute aanrader om deze prachtige periode met je bolle buik vast te laten leggen door een fotograaf. Het is heel waardevol om later naar de foto’s van deze mooie periode terug te kunnen kijken.  Een blijvende herinnering naar de tijd dat je kindje nog gezellig bij jou in de buik zat.

fotograaf weert fotoshoot zwangerschap

EEN ZWANGERSCHAP IS EEN BIJZONDERE PERIODE DIE HET WAARD IS OM VOOR ALTIJD VASTGELEGD TE WORDEN!

Wil je graag meer foto’s zien van andere zwangerschapsshoots, klik dan hier om naar mijn portfolio te gaan. Wist je dat ik ook pasgeboren baby’tjes vastleg in newborn lifestyle fotoshoots. In deze blog kan je beelden bekijken van een newbornshoot in Weert. 

Kijk mee en geniet van de beelden,
Liefs Suzan

fotograaf heythuysen
fotograaf in Weert
fotograaf weert fotoshoot heythuysen
fotoshoot in Budel fotograaf limburg
fotograaf limburg
zwangerschapshoot weert
zwanger fotoshoot limburg fotograaf
SHARE THIS STORY
LAAT EEN REACTIE ACHTER